Bogdan Blog

The MoonSwatch Mission To MoonShine Gold Is Back… In (Neptune) Blue

Indiferent dacă crezi sau nu că am atins punctul de epuizare, MoonSwatch persistă. Acesta a fost anul pentru Moonshine Gold, iar august nu face excepție. În fiecare lună din 2023, am văzut o altă variantă a Misiunii MoonSwatch către Moonshine Gold – diferită în ceea ce privește alegerile de design utilizate pe secundarul cadranelor cronografice ale Moonshine Gold. În afara acestui aspect, fiecare lansare din acest an a împărtășit același corp al Misiunii către Lună. Aceasta se schimbă în această săptămână.

Pe 30 august, Swatch și Omega se întorc către cel mai dorit dintre toate modelele MoonSwatch – acela pe care îl poartă Daniel Craig: Misiunea către Neptun. Da, ai ghicit, MoonSwatch-ul albastru, modelul care ar fi putut sau nu să aibă o problemă cu decolorarea culorii pe pielea purtătorului. Este modelul care a fost scos temporar din producție pentru a remedia această problemă și, ca rezultat, a devenit cel mai rar și mai dificil de achiziționat din magazinele Swatch.

Acum, vor exista mai multe Neptunuri dificil de găsit, deoarece miercuri, vor fi rânduri în jurul celor 86 de orașe pentru a pune mâna pe acesta. Acesta este “Blue Moon” sau “Luna Albastră.” În mod argumentabil, cel mai interesant lucru la acesta este cât de puține modificări există în design în afară de mâna din aur Moonshine.

Da, este exact ceea ce vă așteptați: un MoonSwatch Misiune către Neptun cu o mână simplă, goală, aurie. Acest lucru înseamnă fără căpșuni, embleme elvețiene sau modele florale. Datorită acestui fapt, chiar cred că arată destul de bine cu contrastul adus de aurul Moonshine. Ca în tradiție, acest ceas va veni cu un certificat care atestă că a fost creat sub Luna plină a lunii august 1.

Fără îndoială, cei care sunt mai pesimiști vor fi probabil tot atât de pesimiști, dar MoonSwatch continuă să fie un fenomen cultural, iar această schimbare simplă în planeta poate să dea naștere la și mai multă emoție, rânduri mai lungi și mai multă Nebunie MoonSwatch în viitorul nostru. Amploarea acestei lansări indică faptul că probabil va ajunge în locațiile Swatch din întreaga parte. Dar rețineți, nu puteți cumpăra acestea online… doar în magazine. Din nou, mult noroc.

Exit mobile version