Bogdan Blog

Sucurile Prime Hydration

Descoperă Prime Hydration, elixirul suprem al hidratării din Europa, născut din colaborarea aclamată a două vedete YouTube: Logan Paul și KSI.

Inițial concepută de carismaticul YouTuber american Logan Paul și talentatul britanic KSI în debutul anului 2022, inițiativa PRIME își găsește rădăcinile atât în Regatul Unit, cât și în Statele Unite ale Americii. Produsul a căpătat avânt prin intermediul platformelor sociale ale fondatorilor, strângând laolaltă o impresionantă bază de peste 40 de milioane de adepți!

O realizare remarcabilă, nu-i așa? Lansarea a fost sprijinită și de unele nume sonore din lumea sportului.

Fiecare îmbuteliere găzduiește în interior 10% apă de nucă de cocos și o generoasă doză de 250 mg BCAA, o alegere strategică pentru intensificarea rezistenței și forței musculare. În niciuna din aromele băuturilor Prime nu se regăsește zahărul adăugat. Total zaharuri sau total sugars se referă la îndulcitori (de orice natură, fie zahăr, fie extract de ștevie, fie îndulcitori artificiali). Întradevăr produsul are 2 grame de îndulcitori, dar folosesc acesulfam de potasiu.

Dacă va uitați pe eticheta produsului o să vedeți 2 grame total zaharuri din care 0 grame zahăr adăugat.

Secretul stă în ingredientul suprem: electroliții și vitaminele. Mai precis, electroliții au un rol vital în menținerea echilibrului fluidelor din corp, furnizând o hidratare profundă. Importanța lor crește în timpul antrenamentelor, mai ales în perioadele fierbinți de vară, când pierdem cantități considerabile de lichide.

Prin urmare, eforturile fizice duc la transpirație și, implicit, la eliminarea electroliților. Acest fenomen poate conduce la deshidratare și implicit, la o performanță suboptimală.

Prime Hydration a fost creată pentru a combate aceste probleme, revitalizând și hrănind organismul în timpul efortului fizic intens. Cu fiecare înghițitură, te apropii mai mult de performanțe de excepție și de o hidratare profundă, susținută de ingredientele de calitate superioară.

Sucurile Prime sunt disponibile cu diverse arome precum: Zmeura albastră, Lămâie și Lime, Portocale și Mango, Căpșuni și Pepene, Fructe tropicale, Struguri, atât în sticlă de 0,5 l cât și la doza de 0,33 l, și costă în medie în jur de 35 lei.

Exit mobile version