Bogdan Blog

Revolut incepe sa perceapa comisioane

Se pare ca si Revolut modifica taxele, au trimis acest email de curand:

Vă informăm că facem câteva modificări la tarifele pentru transferurile de card. Aceste modificări vor fi implementate începând cu data de 8 ianuarie 2024, iar detaliile complete vor fi disponibile în paginile actualizate ale Termenilor Personal ale tuturor posesorilor de carduri Revolut.

Ce se schimbă?
Transferuri internaționale de card (în afara SEE)

· Reducem taxele de transfer pentru transferurile internaționale de card către anumite țări (enumerate mai jos) de la o taxă de 2,3% la 1% per transfer;
· Taxa minimă percepută per transfer va crește de la $0,5 la €1, datorită unei creșteri a costurilor noastre de tranzacționare;
· Aceste rate se aplică atunci când efectuați un transfer de card către Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kosovo, Kîrgîzstan, Moldova, Muntenegru, Republica Macedonia de Nord, Serbia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan.

Transferuri de card domestice și internaționale (în Regatul Unit și SEE)

· Introducem, de asemenea, o taxă minimă de €0,20 per transfer pentru toate transferurile de card în Regatul Unit și Europa, datorită unei creșteri a costurilor noastre de tranzacționare;
· De exemplu, dacă trimiteți un transfer de card din Spania în Polonia, vi se va percepe o taxă de 0,7% din suma tranzacționată sau €0,20, în funcție de care este mai mare.

Toate taxele vor fi percepute în valuta transferului dumneavoastră. Suma trimisă destinatarului și taxa dumneavoastră vă vor fi întotdeauna afișate în aplicație înainte de a efectua plata.

Vă rugăm să rețineți că puteți consulta tarifele noastre standard pe pagina de tarife. Taxe pentru alte servicii, cum ar fi taxele de schimb și limitele de utilizare echitabile, pot fi în continuare aplicabile, în funcție de tipul planului dumneavoastră.

Exit mobile version