Bogdan Blog

Noi detalii neoficiale ale jocului GTA 6

GTA 5 a fost lansat în 17 septembrie 2013 iar cei de la Rockstar Games nu a vorbit prea mult despre noul Grand Theft Auto 6 chiar dacă au anunțat că acesta va fi ultimul joc din serie. Dar datorită unor scurgeri majore de informații, știm deja destul de multe despre joc. Iată toate detaliile de joc pe care le știm până în prezent despre GTA 6.

În aceste videoclipuri lansate neoficial, s-au văzut multe funcții interesante care vor fi noi în noul GTA 6.

– Jafurile par a fi o parte cheie a jocului. Bucați de povești sunt probabil incluse din nou, în materialul scurs am văzut un jaf la scară mică într-un restaurant.

– Chiar și aceste jafuri mai mici sunt pline de detalii (cum ar fi reacții mai realiste ale civililor și ale poliției) și se simt deja foarte dinamice.

– Se pare că vei putea jefui containerele de transport.

– Există o mulțime de referințe la interioare, detaliate, cum ar fi moteluri, stații de metrou, restaurante și multe altele. În filmare, am văzut și o scenă într-un club, precum și un local de fast-food jefuit.

– Interioarele mașinilor sunt chiar mai detaliate decât erau în GTA 5, permițând, de asemenea, jucătorilor să se deplaseze în interiorul lor.

– Deteriorarea mașinilor și a altor vehicule, par a fi mult mai detaliate decât în ​​jocurile anterioare.

Exit mobile version