Bogdan Blog

Mission to Moonshine Gold, un nou ceas MoonSwatch

După toată nebunia cu ceasurile lansate în colaborarea Swatch și Omega, acum se anunță o super lansare pe 7 Martie a unui nou ceas de “plastic”.. Mission to Moonshine Gold. Zvonurile de la începutul anului ziceau că se va lansa ceasul lui James Bond în varianta bioceramica, dar se pare că va fi un Mission to Moonshine Gold.

Spre deosebire de anul trecut, când primele modele MoonSwatch au fost tachinate online, Swatch ne spune literalmente la ce să ne așteptăm pe data de 7 Martie și o numesc Mission to Moonshine Gold.

Deși avem doar două zile de așteptat până la lansare, cu siguranță ne vom întreba dacă avem un MoonSwatch din metal prețios la orizont sau dacă este pur și simplu un ceas Bioceramic (plastic) cu nuanțe aurii. Va arăta ca Speedmaster Apollo 11 Anniversary Limited Edition (modul celebru după ceasul dat astronauților Apollo) sau mai mult ca modelele Moonshine dezvăluite la Omega Days de anul trecut?

Ceasul nu va fi lansat pe piețele din întreaga lume, ci mai degrabă în anumite locații Swatch din anumite orașe: Paradeplatz, Zurich, Tokyo Stock Exchange, Tokyo, Piazza Affari, Milano și The Royal Exchange, Londra la ore diferite (18:30 JST în Japonia, 19:00 CET în Elveția și Italia și 18:00 GMT în Marea Britanie).

Iar pentru fanii Omega din România, nu uitați că Omega deschide un magazin monobrand la Băneasa Shopping City in cateva saptamani.

Exit mobile version