Bogdan Blog

EA SPORTS FC 24 prezintă topul celor mai bine cotați jucători din SuperLiga României

Electronic Arts dezvăluie, împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal, topul celor mai bine cotați jucători din SuperLiga României. În EA SPORTS FC 24, FC FCSB și Universitatea Craiova sunt cluburile care sunt reprezentate în top cu câte doi jucători.  EA SPORTS a dat startul săptămânii în care anunță coeficienții celor mai buni jucători, o dată cu lansarea lunea aceasta a topului celor mai bine cotați 24 de jucători și jucătoare pe plan mondial. Pe parcursul întregii săptămâni se vor anunța treptat jucătorii cu cei mai buni coeficienți din cadrul ligilor partenere.

Topul celor mai bine cotați 5 fotbaliști din SuperLiga:

  1. Florinel Coman (LW, FCSB): OVR 72
  2. Jasmin Kurtić (CM, U Craiova): OVR 72
  3. Alexandru Mitriță (LM, U Craiova): OVR 72
  4. Tudor Băluță (CDM, FCV Farul Constanța): OVR 71
  5. Vlad Chiricheș (CB, FCSB): OVR 71

Florinel Coman a avut un parcurs notabil în ultimul an, ceea ce l-a plasat direct în fruntea clasamentului, cu un coeficient total de 72, după ce anul trecut numele acestuia nu se regăsea în topul celor mai bine cotați jucători. Tudor Băluță a reușit să își mențină valoarea coeficientului total, avansând anul acesta 4 poziții în clasament, ajungând acum pe poziția a patra. Pentru Jasmin Kurtić, Alexandru Mitriță și Vlad Chiricheș a fost un an al realizărilor importante, aceștia reușind să se claseze în topul celor mai buni 5 pentru prima dată.

EA SPORTS FC 24 dezvaluie cei mai bine cotati 24 de jucatori si jucatoare

Pe lângă topul general al celor mai bine cotați fotbaliști, EA SPORTS FC 24 și SuperLiga dezvăluie și cei mai bine cotați jucători din următoarele categorii:

Cu un coeficient de Viteză (PACE) de 93, Cristi Bărbuț, jucător al Sepsi OSK, este și în acest an cel mai rapid jucător din SuperLiga. În ceea ce privește dribling-ul, Alexandru Mitriță, jucător la CS Universitatea Craiova, este în fruntea clasamentului cu un scor de 76.

Jocul EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin intermediul Ultimate Edition, din 22 septembrie 2023. Precomenzile* sunt acum deschise pentru EA SPORTS FC™ 24, care se va lansa pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

Exit mobile version