Bogdan Blog

EA SPORTS FC 24 dezvaluie cei mai bine cotati 24 de jucatori si jucatoare

Este introdusă o nouă eră a coeficienților, prin Extraordinary Talent, PlayStyles optimizate de Opta și Unparalleled Player Choice.

Electronic Arts a anunțat oficial coeficienții EA SPORTS FC 24 Top 24 pentru jucători și jucătoare, dezvăluind cele mai bine cotate talente pentru următorul capitol al jocului.

În FC 24, cei mai buni jucători din cele mai mari ligi din fotbalul masculin și feminin își vor aduce coeficienții de performanță pe terenul virtual în Ultimate Team™. Aceasta marchează o nouă eră a coeficienților, în care fiecare jucător este sărbătorit pentru stilul său de joc și performanța sa obținute pe terenul de joc din realitate. Cu o listă de eroi, jucători iconici și legende ale jocului – din trecut și din prezent – care a ajuns acum la aproape 20.000 de nume, fanii FC 24 vor avea mai multe opțiuni ca niciodată în ceea ce privește cu cine vor juca pe terenul virtual în modul Ultimate Team.

Toți jucătorii din Ultimate Team sunt evaluați în raport cu ligile lor și cu sportivii cu care joacă în lumea reală. Coeficienții vor fi în concordanță cu alte moduri din joc în care echipele masculine și feminine joacă independent.

Cei mai bine cotați jucători EA SPORTS FC 24

EA SPORTS FC™ 24 a dezvăluit recent o tehnologie de ultimă oră care va oferi un realism și mai accentuat fiecărui meci, inclusiv PlayStyles optimizat de Opta, care le va permite fanilor să treacă dincolo de coeficienții generali integrând stilurile personale de joc și abilitățile specifice ale fiecărui jucător pentru acțiuni mult mai personale și realiste redate în cadrul jocului.

Fanii vor primi anunțuri zilnice pe parcursul Săptămânii de lansare a Coeficienților:

Jocul EA SPORTS FC™ 24 va fi disponibil începând cu 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin intermediul Ultimate Edition din 22 septembrie 2023. Precomenzile* sunt disponibile acum pentru EA SPORTS FC™ 24, care se va lansa pentru:

– PlayStation 5, vezi cel mai bun pret aici.
– PlayStation 4, vezi cel mai bun pret aici.
– Xbox Series X|S, Xbox One, vezi cel mai bun pret aici.
– PC, vezi cel mai bun pret aici.
– Nintendo Switch, vezi cel mai bun pret aici.

Tehnologia HyperMotionV este disponibilă doar pe versiunile pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Exit mobile version