Bogdan Blog

Apple lansează astăzi iOS 17

Începând de luni, o așteptată bijuterie digitală își va dezvălui strălucirea pentru toate modelele de iPhone care au șansa să se alinieze în armonie cu tehnologia modernă. iOS 17, această creație magică, se va ivi în universul Apple pentru a schimba viața tuturor utilizatorilor cu un strop de inovație și rafinament. După luni de testare atentă, iOS 17 va străluci pe ecranele smartphone-urilor din întreaga lume începând de luni seara, încântându-ne cu promisiunea unui mâine digital mai plin de posibilități.

Deși poate nu aduce cu sine revoluții uluitoare, iOS 17 este o comoară ascunsă plină de comori digitale. Ascuns sub mantia sa, se află o comoară de funcționalități noi care așteaptă nerăbdătoare să fie descoperite de utilizatorii dornici să se aventură într-o lume digitală plină de surprize.

Cu lansarea iOS 17, se dezvăluie Standby, o fereastră magică a informațiilor care prinde viață când telefonul se odihnește în încărcare. Aici, ora, vremea și widget-urile se contopesc pentru a oferi un tablou interactiv captivant. Widget-urile nu sunt doar pionieri tăcuți ai informației, ci și parteneri interactivi în aventura ta digitală. De exemplu, poți răscoli în lista ta de sarcini direct din widget-ul aplicației Reminders.

Cu Contact Posters, intri în scenă cu profiluri personale, decorate cu imagini și cuvinte, pentru a da o notă personală fiecărui apelant (disponibil exclusiv pe iPhone). Dar pentru utilizatorii noștri dragi, cea mai așteptată veste este că tastatura din iOS 17 vine cu suport complet pentru limba română. Acum, scrierea în limba română este o călătorie mai ușoară, cu completare automată și tastare gestuală (swipe) – senzațional!

Începând de astă seară, iOS 17 se răspândește ca o furtună digitală pe iPhone XS și toate modelele care i-au urmat. Așa că pregătește-ți smartphone-ul pentru o experiență captivantă!

Exit mobile version